0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

KERST EN WINTER ATTRACTIES

Winter attractie huren? Voor de leukste winter en kerst attracties ben je bij ons aan het juiste adres! Organiseer je een kerstmarkt, bedrijfsfeest in winterthema, een kerstborrel of ben je opzoek naar een winter attractie voor een winkelcentrum? Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

DICKENS FESTIJN,
Speciaal voor uw Dickens Festijn hebben wij voor op uw festival hebben wij  uit  “The Old Curisoty Shop”  David’s uitvinding. Een eigen gebouwde machine die hapje Kerst te voorschijn tovert. Een Pronkstuk uit de Industiele Revolutie van de tijd waar Dickens leefde. Door te blazen en een wens te doen Creëert David uit zijn stoom gedreven machine, van suiker gesponnen Kerstdromen.

Een echt feest tijdens uw Dickens Festijn. Bel voor meer informatie of mail. Wij maken samen met u uw festijn fantastisch.

 

winkelcentra activiteiten Kerstboompak te zien bij BZT-Show
winkelcentra activiteiten
Kerstboompak te zien bij BZT-Show

kerstboom te zien bzt show

IMAG0557

 

Totaal concept of loslopende figuren.

lopende Kerstbingo

Lopende sjoelwedstrijd

 

Kerstborrel??  Hoe leuk is het om tijdens uw kerstborrel een leuke activiteit te doen.  Ontvangst met een heerlijk glas Gluhwijn en daarna aan de slag met verf en kwast. Tussen door kunt u kiezen om deze leuke kerstborrel op te leuken met heerlijke hapjes, Christmas shotjes en diverse kerstbieren.

Schilderworkshop Kerst
Schilderworkshop Kerst

Dit alles wordt gehouden in ons Cafe midden in het centrum van Nijmegen of op ozne buitenlocatie in een van onze binnenruimtes. Maar het kan natuurlijk ook bij u op locatie.

 

About Post Author

admin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
admin

Door admin