klimwand9 meter hoog klimwand
1 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Klimwand 9 meter hoog.

Deze unieke klimwand is de eyecatcher tijdens uw evenement, op de camping, introductie, braderie, markt of tijdens festival. Vaak wordt deze wand ingezet tijdens activiteiten van gemeenten, bouwdorpen, welzijnswerk of sportorganisaties.

In het voorjaar van 2018 maken we weer een campingtour, waarbij diverse campings gebruik maken van ons team om een geweldige dag voor de bezoekers van de camping te organiseren. Beheerd u een camping of vakantiepark neem dan contact met ons op.

Deze klimwand is maar liefst 9 meter hoog,  het wordt een klim om nooit meer te vergeten. Ooit wel eens geklommen, toch is dit een andere ervaring. Bricoja verzorgd het klimmen met  2 leuke begeleiders die iedereen zo goed als het kan omhoog praten en zekeren. Bij grote evenementen adviseren wij een derde begeleider in te huren die de kinderen snel voorziet van klimbroekjes.

Alle deelnemers worden uitgedaagd om zo hoog mogelijk te komen.  Wie raakt de rand aan en zingt een lied voor dat hij of zij abseilt naar beneden?

Uw evenement is nog nooit zo leuk geweest.

Deze klimwand boekt u   incl. 2 man begeleiding voor 4 uur voor maar liefst voor 575,- euro excl. btw en reiskosten.

Deze klimwand heeft het afgelopen jaar op vele evenementen gestaan. Zo stonden we tijdens koningsdag in het centrum van den Bosch, Voor de gemeente  Zevenaar in het kader van sportstimulering in 4 wijken. Gemeente Wijchen wijkactivering,  Tijdens de 4-daagse feesten in Nijmegen. Bij de intocht van Sinterklaas Nijmegen en bij verschillende bedrijven met daarbij diverse klimpieten en voor de Philips / NXP tijdens een open dag.

 

Boek snel

 

Klimwand
op naar de top opblaasbare wand
klimwand
9 meter
Klimwand
Klimwand

klimwandwie klimt er naar de top
9 meter hoog
gezekerd incl. personeel
4 uur activiteit

 

Vul onderstaand formulier in om te boeken.

Aanvragen offerte of bestelling.

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin