touwtrekkenTouwtrektouw 12 mtr. € 10,-
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

TOUWTREKTOUW TE HUUR
TUG OF WAR

touwtrekken
Touwtrektouw
12 mtr.
€ 12,50

 

Huur nu een mega lang echt touwtrektouw.

Touwtrekken is één van de oudst bekende manieren van sportbeoefenen. Er zijn grottekeningen bekent waarop het touwtrekken is afgebeeld. Touwtrekken is tot op de dag van vandaag de ultieme krachtmeting voor uw zeskamp, sportdag of teambuilding. Het touwtrekken is tot 1920 zelfs een Olympische sport geweest. Bij het touwtrekken moeten twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van dit sterk en dik touwtrektouw proberen te trekken. In het midden van het touwtrektouw zit een markering.  Hierdoor is precies duidelijk wanneer het winnende team het andere team over de streep getrokken heeft. U ontvangt 3 pillonen die de lijnen markeren. Touwtrekken, ook wel tug of war genoemd, is echt een team sport en een kracht sport. Beschik jij over voldoende technieken en kan jouw team goed samenwerken? Het ideale teambuilding instrument!

Touwtrekken is een echte sport. Er zijn niet alleen spieren nodig maar ook een ontzettende goede samenwerking om de winst te behalen.

Speel Tug of War
1-1 of 10 -10 personen en alles wat er tussen zit.

Geweldig om met de hele familie te doen, tijdens een introductiedag of sportdag.Nieuwsgierig hoe sterk het andere team is? Dan is touwtrekken de ideale manier om dit te ontdekken. Daarom huren veel mensen het touwtrektouw voor een zeskamp of sportdag. Touwtrekken hoort er gewoon bij.

Wij leveren het touwtrektouw incl. 3 pylonen

 

 

Vul onderstaand formulier in om te boeken.

Aanvragen offerte of bestelling.

   

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin