Corona Proof Sinterklaas en Zwartepiet verhuur nijmegen e.o.

Corona Proof Sinterklaas en Zwartepiet verhuur nijmegen e.o.

SINTERKLAAS EN PIETEN VERHUUR

(Sint met doorzichtig beschermmasker en Roetveegpiet)
Gezinsbezoek 4 personen mag.
bij meer personen bezoek van Sint buiten en 1 piet binnen. Alles kan..

 

sinterklaas huisbezoek en corona
sinterklaas huisbezoek en corona

De agenda van Sinterklaas,

Het  is bijna weer zover.  Vanaf nu zitten de pieten ”van de agenda van Sinterklaas” klaar om alle boekingen in goede banen te leiden. Voor het tiende jaar zal onze Sint u weer kunnen verblijden met een bezoek.  Samen met uw personeel of familie  genieten van het Oer Hollandse Sinterklaasfeest.

Sinterklaas is een niet meer weg te denken evenement voor Bricoja. Jaarlijks gaat de Sint met zijn pieten langs bedrijven en gezinnen. De agenda van de Sint kan vanaf nu ingevuld worden, dus bel snel naar de agenda-piet, want vol is vol. Boeken kan ook via onze site.

Bezoek Sint en Piet, particulieren
30 minuten € 75,- incl. strooigoed

** Reiskosten worden alleen berekend buiten Nijmegen!   Reiskosten 0,65 ct per km x 2.

i.v.m. Corona heeft de Sint
VOOR DE PARTICULIERE HUISBEZOEKEN
ruimte op
4 & 5 december,
HUISBEZOEK SINTERKLAAS

Sinterklaasfeest compleet

Voor een compleet verzorgd sinterklaasfeest bent u bij Bricoja aan het goede adres. Naast de komst van de Sinterklaas zijn er Pieten die een compleet programma voor u verzorgen:

Corona

In verband met Corona zijn er enkele specifieke aandachtspunten/voorwaarden van toepassing voor uw en onze gezondheid. Bij alle bezoeken volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wanneer maatregelen veranderen die van toepassing kunnen zijn op Sinterklaasbezoeken, zullen wij u  hierover informeren.

Wanneer door de maatregelen fysieke bezoeken niet meer mogelijk zijn, heeft u de mogelijkheid uw reeds geboekte bezoek om te zetten in een digitaal bezoek.  Het is ook mogelijk om uw bezoek volledig kosteloos te annuleren.

Om u en onszelf te beschermen dragen wij beschermende kappen voor ons gezicht. In geval van coronabesmetting of ziekteverschijnselen bij een van de aanwezigen kunnen wij het bezoek niet door laten gaan. Wanneer het qua gezondheid niet veilig om aan huis te komen kunnen zowel wij als jullie dit tot 24 uur van tevoren annuleren waarbij de betaalplicht ook komt te vervallen. Wij vragen daarnaast om zelf jullie groeps grote in de gaten te houden. Wanneer er inclusief ons meer mensen binnen zijn dan toegestaan volgens het RIVM zullen wij niet binnen komen en over gaan tot een raam bezoek.

Om zo goed mogelijk de veiligheid van onze Sint en Piet te kunnen garanderen hebben wij helaas moeten kiezen voor 2 data waarin er particulieren huisbezoeken worden afgelegd.

4 & 5 december 2020 ..Zijn huisbezoeken mogelijk.
Boek dus snel, vol is vol..

 • *** Voor Scholen en bedrijven maken we aangepast programma en zijn andere data ook beschikbaar.

Wie moeten er afstand houden tot Sint en Piet?

Iedereen ouder dan 12 jaar dient afstand te houden van de Sint en zijn pieten. Om handcontact te voorkomen geeft Sint geen handjes en kunnen de kinderen helaas niet op schoot.

Is fysiek contact nog wel mogelijk?

Om handcontact te voorkomen geeft Sint geen handjes en kunnen de kinderen helaas niet op schoot. Helaas is dit ook van toepassing op kinderen van 12 jaar en jonger. Tip: zet een extra stoel neer naast Sinterklaas waar de kinderen op kunnen zitten.

Wordt er nog wel gestrooid?

Hoewel de Sint en Pieten hun handen desinfecteren, zullen de Pieten dit jaar niet strooien. In plaats daarvan krijgt ieder kind een handje pepernoten. Sinterklaas zonder snoepgoed, dat kan natuurlijk niet!

Hoeveel personen zijn er welkom bij een huisbezoek?

Het advies van de overheid is dat u maximaal één groep van maximaal 3 personen thuis mag ontvangen van boven de 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee voor het maximaal aantal personen. Ons team komt met 2 tot 3 personen van boven de 12 jaar. In praktijk kunt u de dag van het bezoek dus enkel het team van Sinterklaas ontvangen. Uiteraard blijft dit uw eigen verantwoordelijkheid.

Wat als iemand corona gerelateerde klachten heeft?

Wanneer er in uw directe omgeving gezondheidsklachten zijn, kan het bezoek helaas niet doorgaan. In een uitzonderlijk geval kan het ook gebeuren dat er klachten in ons team gevonden worden, waardoor het bezoek niet door kan gaan. We proberen altijd naar een geschikte oplossing te zoeken. Mocht het bezoek niet verplaatst kunnen worden, heeft u uiteraard recht op restitutie.

Wat doet Sint en zijn Piet zelf  tegen het coronavirus?

Een voorwaarde voor ons om Sinterklaasbezoeken te kunnen doen, is dat het veilig volgens de regels moet verlopen. Wij wijzen u hier bijvoorbeeld alvast concreet op de regels die van toepassing zijn op de Sinterklaasbezoeken. Zelf doen wij het volgende:

– We desinfecteren regelmatig onze handen en dragen zo nodig een gezichtsmasker.

– Voor acteurs is het houden van afstand niet altijd verplicht, toch proberen we dit zoveel mogelijk te doen.

– Bij speciale verzoeken of situaties denken we altijd met u mee.

Aanvragen offerte of bestelling.

  sinterklaas verhuur en pietenservice
  sinterklaas verhuur en pietenservice

  Sinterklaasfeest helemaal verzorgd,

  sinterklaasfeest in winkelcentrum, stadscentrum of bij bedrijf. (Lange Hezelstraat Nijmegen, Winkeliersvereniging en stichting oude stad. )
  sinterklaasfeest in winkelcentrum, stadscentrum of bij bedrijf.
  (Lange Hezelstraat Nijmegen, Winkeliersvereniging en stichting oude stad. )

  Naast de komst van de Sinterklaas zijn er zwarte pieten die schminken, een goochelshow, de Pieten Discoshow,  luchtkussen ”het kasteel van de Sint”, De Sinterklaas ballonnenwedstrijd, Professor Piet Suikerspinlab en NIEUW dit jaar de klimwandpieten die, met een negen meter hoge klimwand, de kinderen uitdagen om pepernoten op te halen.

  Bovenstaande activiteiten zijn ook afzonderlijk  te boeken

  Thema Activiteit,

  Truus en de pieten
  “De verloren code van de kluis van sinterklaas met Truus de schoonmaakster.

  Wilt u helemaal iets bijzonders, kies dan voor een thema -verhaal waar alle kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om de Sint te helpen. Een voorbeeld hiervan is Bep en Arie van de Schoonmaak Compagnie en “de verloren ring van Sinterklaas

  sinterklaas verhuur www.attractieverhuurnijmegen.com
  sinterklaas verhuur www.attractieverhuurnijmegen.com

  sinterklaas op bezoek thuis

  sinterklaas op bezoek thuis

  Pieten snel service Corona-proof

  Pieten snel service

  De Sint kan niet alle kinderen met een bezoek vereren en daarom helpen de Pieten de Sint. Zij hebben een brief van de Sint bij zich met leuke wetenswaardigheden over de aanwezigen.

  De Pieten bellen aan en blijven buiten, zij zullen na het zingen van liedjes, het spelen van een van de pietenspelletje en het voorlezen van de brief, weer verder gaan.

  15 minuten € 45,00 excl. reiskosten 0, 65ct per km

  Voor een bezoek in Nijmegen worden geen reiskosten berekend.

   Vul onderstaand formulier in om te boeken.

   

  Aanvragen offerte of bestelling.

   admin