0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Schilderworkshop attractieverhuur Nijmegen, voor kinderen en volwassenen.

We nemen u mee naar een leuke ruimte in het centrum van Nijmegen of op ons buitensportterrein waar we een mooi gebouw hebben. Hier kunt u creatief te werk  gaan. Prima geschikt voor een verjaardagsuitje of een onderonsje met familie of vrijgezellenfeest maar ook voor geweldig als vergaderbreak of begin van een teamuitje!  Vaak wordt deze workshop gebruikt als afscheidsuitje, iemand gaat met pensioen of heeft een nieuwe baan gevonden. Maar ook tijdens veranderingsprocessen in het bedrijf of instelling is de schilderworkshop een perfecte uitlaatklep. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

schilderwokshop attractieverhuurnederland.com
schilderwokshop attractieverhuurnederland.com

Laat de artiest in uzelf naar boven komen! Met gebruik van verf op doek laat u uw schilderkunst herleven. Het leukste is natuurlijk om een mooi portret van één van uw medeschilders te maken en vice versa. U kan ook kiezen voor een zelfportret, een stilleven of pittoresk landschap, voor thuis aan de muur!

In ieder geval onze docent beeldende vorming zal met u aan de slag gaan. Op verschillende manieren wordt u opgewarmd en klaargestoomd om  bijvoorbeeld een afscheidsportret te maken van de pensionaris of u wordt uitgedaagd om de toekomst van uw bedrijf letterlijk te schilderen. Alles kan.. in het vooroverleg maken we samen met u een plan.

schilderworkshop attractieverhuur nijmegen.com
schilderworkshop attractieverhuur nijmegen.com

Natuurlijk moet u vooraf enkele schetsen maken om de juiste lijnen op het doek te krijgen, maar daarna gaat u van hartenlust kleuren en tinten mengen, zodat u als een echte kunstschilder uit de verf komt. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Inclusief:

– Onbeperkt koffie, thee, limonade en koekjes
– Professionele begeleiding
– Materiaal, verf en penselenSAM_1967
– Locatiehuur
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!SAM_1978

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Prijs is  350,-  tot 10 personen. > 10 personen 35,- p.p.

Vul onderstaand formulier in om te boeken.

Aanvragen offerte of bestelling.

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin