LIGHT & SOUNDS, licht en geluid

LIGHT & SOUNDS, licht en geluid

LDG/bricofun light&sound is in 2010 opgericht. Sindsdien verzorgen wij het licht en geluid op verschillende soorten evenementen. Waaronder: Bruiloften, schoolfeesten, verjaardagsfeesten, toneelvoorstellingen, muziek optredens, disco’s en club’s. Weet u niet of u voor uw evenement bij ons aan het juiste adres bent? Neem dan contact met ons op .

LDG/Bricofun light&sound heeft al meerdere jaren ervaring met licht en geluid en heeft dit bij verschillende uiteenlopende evenementen en projecten laten zien. light&sound werkt klant en oplossingsgericht, om dit goed te kunnen doen hebben wij geen standaardsets maar kijken wij altijd samen met u naar de beste oplossing. Wij zorgen er voor dat wij bij blijven met de nieuwste technieken en apparatuur. LDGlight&sound gebruikt dan ook uitsluitend professionele merken zoals: Avolites, Laserworld, Swisslas, Martin, Midas, Allen&Heat, DBtechnologies, Dynaccord, Electrovoice, Sennheiser, Shure enz.

Drive in show met DJ JoB
Drive in show met DJ JoB

Licht:

We verzorgen lichtshows van enkele lampen voor een huiskamer feestje tot een complete show voor een sporthal of outdoor event.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door zeer flexibel in onze shows te zijn en hierdoor voor elke locatie een goed passende show te kunnen maken. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste lichttechnieken en standaarden.

Vaak worden onze licht shows afgenomen in combinatie met een lasershow. Dit zorgt voor een extra dimensie in de complete show.

Voor een passende offerte voor uw evenement neemt u contact met ons op


Geluid:

Voor geluid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met professionele merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

U kan voor geluid al bij ons terecht voor één speaker met een (draadloze) microfoon voor bijvoorbeeld een toespraak of lezing tot een PA-set die geschikt is voor (buiten) evenementen tot 4000 personen. Natuurlijk zijn grotere sets ook te leveren.

Ook horen (draadloze) microfoons tot ons assortiment, hier gebruiken wij uitsluitend de hoogste industrie-standaarden. En de in deze categorie zeer bekende merken zoals Sennheiser en Shure

Onze mengtafels zijn van de in onze branche zeer gewaardeerde merken Midas, Allen&Heat en Soundcraft.

DJ JoB Drive in show
DJ JoB Drive in show

Laser

Lasershows verzorgt LDGlight&sound van een enkele stand alone laser voor in de huiskamer tot een computer gestuurde lasershow met meerdere lasers verdeeld over het hele podium waarbij we elke beweging van de laser aan kunnen sturen.

Op deze manier zijn wij in staat om logo’s, teksten, en afbeeldingen te projecteren.

Maar onze lasers worden het meest gebruikt om zogeheten “atmospherics” te projecteren. Dit zijn laserstralen die er in de lucht heel gaaf ut zien. Dit is de soort lasershow die je ook op festivals tegenkomt. Om de lasershow af te maken gebruiken wij sterke professionele rookmachines. op deze manier worden de laserstralen goed zichtbaar in de lucht.log bricofun

    admin