hoefijzerwerpen, hoefijzergooien € 15,-
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Hoefijzerwerpen is heel leuk en mateloos populair in Amerika

Heb je ooit het eeuwenoude spel met hoefijzers gespeeld? Hoefijzer werpen is heel leuk, maar ook serieus als je het speelt volgens de juiste regels. Er is een officiële Nationale Horseshoe Pitchers Association in de Verenigde Staten. In Amerika is het spel mateloos populair. Je kunt het vergelijken met het jeu du boules van de Fransen.

hoefijzerwerpen, hoefijzergooien € 15,-
hoefijzerwerpen, hoefijzergooien € 15,-

 

Hoefijzer werpen bestaat uit houten hoefijzers en 3 houten score paaltjes. De bedoeling van het hoefijzer spel is om de hoefijzers om de paaltjes met nummers te werpen. Wie kan er het beste met de hoefijzers werpen?

Naast deze bakvariant hebben wij ook het echte hoefijzerwerpen te huur .

hoefijzerwerpen

Het werpspel
Gooi een muntje om te bepalen wie mag beginnen. De eerste werpt stuk voor stuk zijn ijzers richting de ijzeren staaf aan de andere kant van het veld. De bedoeling is dat het ijzer om de staaf heen valt, of anders zo dicht mogelijk in de buurt daarvan. Zodra twee ijzers zijn gegooid wisselen de spelers van positie op het speelveld en spelen verder tot één van de spelers wint (zie puntentelling hieronder). Een hoefijzer dat om de ijzeren staaf blijft liggen wordt een ‘Ringer’ genoemd en geeft de speler drie punten.

 

Vul onderstaand formulier in om te boeken.

Aanvragen offerte of bestelling.

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin