DJ jOb altijd Feest …… DRIVE IN SHOW

5feb - door admin - 0 - Over Animatie Party verhuur verhuur

DJ JoB,

DJ JoB zorgt dat elke gelegenheid één groot feest wordt! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of themafeest; DJ JoB  klaart de Job!

DJ JoB Drive in show
DJ JoB Drive in show

 

Bio DJ JoB

Op 15-jarige leeftijd begon DJ JoB vol enthousiasme te draaien op verjaardagspartijtjes en slagingsfeestjes. Hij voelde gelijk aan van welke muziekstijl zijn leeftijdsgenoten hielden en zo wist hij er een knalfeest van te maken. Iedereen was laaiend enthousiast en DJ JoB niet minder. Daarom is hij zich steeds verder gaan verdiepen in de muziek en kwam tot de ontdekking dat muziek vele kanten heeft.

In loop der jaren is DJ JoB muziek gaan draaien die zeer gevarieerd is zoals:
Top 40, Dance, House, 70’s / 80’s / 90’s Dance Classics, Nederlandstalig, Aprés ski. JoB is een allround DJ met een hoog party gehalte!

Op vele feesten is DJ JoB dan ook van de partij, of het nu gaat om een bruiloft, evenement of themafeest, DJ JoB weet er één groot feest van te maken!

Doordat DJ JoB verschillende drive-in shows tot zijn beschikking heeft of het nu gaat om een standaard geluidset of een uitgebreide set met een lichtshow, hij weet op een spectaculaire manier u een onvergetelijk feest te bezorgen.

Door zijn fantastische inzet weet een ieder DJ JoB te vinden:

– Begin 2015 is DJ JoB  één van de vaste DJ’s geworden van Café Rooie Jan in Zevenaar.

 

Drive in show met DJ JoB
Drive in show met DJ JoB

DUS HEEFT U ZIN IN EEN FEESTJE EN WILT U EEN ECHTE DJ MET ALLES ER OP EN ER AAN  BEL OF BOEK..

DJ JoB Altijd FEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aanvragen offerte of bestelling.

[contact-form-7 id=”872″ title=”bericht”]