buitengewone activiteiten Nijmegen www.bricoja.nl b boogschietenbuitengewone activiteiten Nijmegen www.bricoja.nl boogschieten
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

BOOGSCHIETWORKSHOP

 

hand en kruisboogschiet workshoo
Hand en kruisboogschiet workshop

BOOGSCHIET-workshop

HANDBOOG EN/OF KRUISBOOG

boogschietworkshop bij ons of bij u op locatie of op een van de locaties in Nijmegen e.o. tijdens een tocht of vergader break.

Niet geschoten is altijd mis! Waan u in de wereld van Robin Hood, waarbij u de beginselen van het handboogschieten leert.

Onze enthousiaste instructeurs vertellen u in een korte uitleg alle tips, trucs en veiligheidsinstructies van het handboogschieten waarna u en uw collega’s familie of vrienden zelf aan de slag gaan.

De echte uitdaging bij handboogschieten is natuurlijk het schot in de roos, maar u begint rustig met de opdracht om het blazoen te raken. Al gauw zal het schieten met de handboog een vertrouwd gevoel geven

De deelnemers schieten op diverse doelen. Hierbij valt te denken aan een gewone schietschijf, ballon of appel. Wie de meeste punten heeft behaald heeft dit spel gewonnen. De deelnemers schieten als eerste met een Handboog.

Na een aantal x oefenen doen we een wedstrijd. Na deze strijd krijgt u de kans om met een kruisboog te schieten. Makkelijker?? of juist Moeilijker!..

Boogschieten is een leuke activiteit die ook goed te combineren is met andere kleine activiteiten of als vergaderbreak te boeken is.

Onze outdoor locatie bevindt zich 10 minuten van centrum Nijmegen, waar we verschillende mogelijke vergaderzalen hebben.

 

Met onze kinderbogen kunnen kinderen vanaf 7 jaar, met een beetje hulp prima deelnemen aan een workshop boogschieten.
Wij verzorgen de workshop als outdoor activiteit op ons eigen terrein in Nijmegen, maar ook op uw locatie.

Boogschieten bij u op locatie is ook mogelijk.!!!
We maken graag een offerte op maat.

 

 

Vul onderstaand formulier in om te boeken.

  Aanvragen offerte of bestelling.

  ACIMG0972

  TEAMBUILDING

  BLIND BOOGSCHIETEN (teambuilding)

  Ervaringsgericht leren, wat is je eigen rol in het interactie proces met andere? Tijdens de Teambuildingsactiviteit blindschieten leer je vertrouwen op de ander.  Hoe geef je informatie aan iemand die wel weet dat er een doel is maar het niet kan vinden. Hoe leg je uit waar de STIP op de horizon is. Welke informatie is wel relevant en welke informatie niet. Hoe filtert iemand de informatie, maar ook wat doet de rest van het team.                           SAMENWERKEN, COMMUNICATIE EN VERTROUWEN.

  Deze workshop is leren door ervaren maar ook veel lol met elkaar met een wedstrijd element.

   

  Vul onderstaand formulier in om te boeken.

  Aanvragen offerte of bestelling.

   About Post Author

   admin

   Happy
   Happy
   0 %
   Sad
   Sad
   0 %
   Excited
   Excited
   0 %
   Sleepy
   Sleepy
   0 %
   Angry
   Angry
   0 %
   Surprise
   Surprise
   0 %

   Door admin